Valentijn Lietmeijer completeert selectie Landstede Zwolle

Valentijn Lietmeijer stapt van Aris Leeuwarden over naar Landstede Zwolle. Daarmee heeft Herman van den Belt zijn selectie voor komend seizoen compleet.

Uit het persbericht van Landstede: “Landstede Basketbal is klaar voor het nieuwe seizoen. De selectie is compleet en bestaat nu uit Brad Loesing, Holden Greiner en Justin Stommes uit Amerika. Nieuwkomers Sergio de Randamie, Ewoud Kloos en Valentijn Lietmeijer. Gebleven zijn Kenrick Zondervan, Nikki Hulzebos en international Leon Williams. Daarnaast bestaat de selectie uit de jonkies Torben Tonjann, Emil van Veen en Lenno Witteveen. Zij gaan alle drie ook spelen in het U20 van de Basketball Academy Zwolle.

De complete selectie is te zien op de open dag van Landstede Basketbal en Landstede Volleybal op 22 september. Landstede basketbal zal dan om 14.00 uur spelen tegen BG Göttingen uit Duitsland. De dag zal meerdere activiteiten bevatten en uiteraard is de kersverse landskampioen van het volleybal, Landstede Volleybal, ook te in actie te zien.”

Deel!