Orange Lions winnen All Star Game voor derde keer op rij

In Leiden hebben de de Orange Lions voor de derde keer op rij de All*Star Game gewonnen. In een wedstrijd over vier keer acht minuten werden andermaal (net als de vorige twee edities) de DBL All*Stars aan de zegekar gebonden: 109-100. Olaf Schaftenaar maakte 26 punten en werd gehuldigd als MVP. Jessey Voorn schoot net als Schaftenaar 6 driepunters raak. Nick Oudendag maakte 20 punten, schoot 10 uit 12 en pakte 11 rebounds. Bij de DBL All*Stars was Chase Fieler met 18 punt het meest productief. Lance Jeter deelde 13 assists uit.

Ongeveer 1700 toeschouwers in de Vijf Meihal zagen Jessey Voorn de driepuntwedstrijd winnen voor /maarten Bouwknecht en J.T. Yoho. Daviyon Draper deed de applausmeter het verst uitslaan en mocht zich uitsluitend om die reden (waardering van de dunks en regelgeving waren volstrekt onduidelijk) winnaar van de dunk contest noemen. In de finale van de Skills Challenge versloeg Kasper Averink de winnaar van vorig jaar, La’Shard Anderson.

Olaf Schaftenaar, Maarten Bouwknecht, Stefan Mladenovic en Mohamed Kherrazi speelden een 3×3 wedstrijd tegen het Nederlands team met Jesper Jobse, Joey Schelvis, Sjoerd van Vilsteren en Bas Rozendaal. Het Nederlands team won met 15-10 van de Orange Lions

Sean Cunningham en Arvin Slagter rekenden bovendien af met de korfballers Mick Snel en Mart Hortensius van landskampioen TOP uit Sassenheim. Vanaf vijf basketballposities en vier korfbalposities wonnen de Donarspelers met 11-8.

Deel!