Kings gaan ladder verder beklimmen

Den Helder Kings heeft tijdens de persconferentie van vandaag de blik nadrukkelijk naar boven gericht. Coach Jean-Marc Jaumin krijgt de beschikking over een meer getalenteerde en meer ervaren selectie, maar belangrijker nog is dat de Kings Dome grondig op de schop wordt genomen.

Kings Dome

 

 

 

 

 

 

 

De nummer zes van de voorbije competitie krijgt versterking van Ties Theeuwkens, die al eerder in Den Helder speelde. Theeuwkens komt over van GasTerra Flames. Ook nieuw is Emmanuel Ubila, die afgelopen seizoen het spel verdeelde in Tsjechië bij BC Kolin. Aron Biliosa maakt de ploeg compleet. Hij speelde het voorbije seizoen bij BC Woodpeckers.

Nieuw zijn ook Reggie Keely en Rogier Jansen. De selectie van Den Helder Kings bestaat verder uit Max van Schaik, Jeroen van der List, Quincy Treffers, Philip Bach, Kevin Landman, Steve Bleeker, Jamie Paardekoper en Luke Essenstam. Bleeker en Paardekooper komen net als Rhino Beets en Dyon Halman uit de onder 20 selectie van Gerard Luyckx en krijgen komend seizoen een kans aan het Grote Werk te ruiken.

Deel!