Jaumin en De Bruin coachen All Star Game onder 23

Jean-Marc Jaumin en Arjan de Bruin krijgen de eer in Den Helder tijdens het jaarlijkse All Star Gala de All Star Game voor spelers onder 23 jaar te coachen. De coaches verdienen hun uitverkiezing vooral aan het royale gebruik dat hun respectieve clubs in de competitie maken van jonge spelers.

Dat Rotterdam Basketball College de coach voor de jeudige Zuidelijke All Stars mag leveren, is een mooi gebaar richting Randy Wiel, die juist vandaag het Radboud Ziekenhuis in Nijmegen mag verlaten. De ‘reguliere’ coach van Rotterdam Basketball College lag daar enige tijd met hart- en bloeddrukproblemen en kan voorlopig nog niet op de bank plaatsnemen. Het is te hopen dat Rotterdam het signaal van de FEB oppikt en de All Star Game onder 23 in Den Helder aangrijpt voor een eerbetoon aan Wiel.

De Rotterdammers zijn bovendien hofleverancier in de wedstrijd. Niet minder dan vier Rotterdamse spelers mogen in Den Helder komen opdraven: Ivan Filipan, Rik Pijp, Don Rigters en Hussein Adow. De ploeg wordt gecompleteerd met de volgende spelers: Joost Padberg, Sam de Haas en Akeel Eduardo (alle drie Stepco BS Weert), Jeffrey Touw en Mike Schilder (beiden EiffelTowers Den Bosch), Mohamed Kherrazi en Kasper Averink (beiden Zorg en Zekerheid Leiden) en Kai Biesters van Matrixx Magixx Wijchen.

Jean-Marc Jaumin heeft drie Helderse talenten in zijn team: Stefan Mladenovic, Jan van der Kooij en Philip Bach. Zijn selectie wordt gecompleteerd met: Valentijn Lietmeijer en Craig Osaikhwuwuomwan (beiden Aris Leeuwarden), Yannick van der Ark, Dimeo van der Horst en Jessey Voorn (alle drie GasTerra Flames Groningen), Leon Williams (Landstede Basketball Zwolle) en Maurits Pieper, Joel Brandt en Matthew van Tongeren (alle drie BC Apollo Amsterdam).

 

Deel!