Groot vertrouwen: Zorg en Zekerheid tekent voor drie jaar bij in Leiden

Zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid spreekt groot vertrouwen uit in DBL-club Leiden. ZZ heeft wederom het contract met de Leidse club verlengd, dit keer voor een periode van maar liefst drie jaar. Bovendien is in de nieuwe verbintenis een optie opgenomen voor nog een vierde jaar als hoofdsponsor.

Van alle huidige clubs in de Dutch Basketball League kan Leiden het langst pronken met dezelfde hoofdsponsor. Zorg en Zekerheid verbond al in 2006 zijn naam aan de Leidse poging een geslaagde terugkeer in de Eredivisie te bewerkstelligen. Onder coach Toon van Helfteren keerde Leiden vervolgens met ZZ definitief terug in de top van het Nederlands basketball. Sinds het wegsturen van Van Helfteren hoeft de prijzenkast in Leiden niet meer te worden uitgebouwd. Ondanks het recent uitblijven van sportieve successen toont Zorg en Zekerheid met de nieuwe verbintenis zijn grote trouw als sponsor van het Leidse basketball.

De zorgverzekeraar ziet in de voortzetting van de samenwerking de mogelijkheid om gezond leven te stimuleren via de basketbalsport in de regio. “Vooral de initiatieven om de jeugd in Leiden en omringende gemeenten bij de sport te betrekken door bijvoorbeeld de organisatie van lokale clinics, dragen bij aan het actief sporten en een gezonde leefstijl te bevorderen”, aldus Hennie Limberger, lid van de Raad van Bestuur van Zorg en Zekerheid.

Deel!